Kekemelik Forum
Reklam Alanı

avatar Tarih: 17/01/2021, 00:54Sitemize Hoşgeldiniz, Ziyaretçi!
  Şifremi Unuttum?   
Kayıt Ol Sıkça Sorulan Sorular Sosyal Ağlarımız Arama Üye Listesi

Kekemelik Forum Sitesine Hoşgeldiniz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.

Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz;
Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz.
Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
  • Forum Anasayfa
  • Kekemelik Forum
  • Kekemelik ile İlgili Genel Konular
  • Kamuoyu ve farkındalık çalışmaları
  • Kısa film GÖRÜŞME

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kısa film GÖRÜŞME
06/03/2018, 01:31

mozcan6 Kullanıcı şimdilik offline konumundadır
Hevesli Üye
**
Nereden: Samsun
Herkese merhaba.Yurt dişinda kekemelik konusunda çalişmalar yaptim ve "Kendine Saygi ve Kekemelik" konulu mastir tezi yazdim. Ayrica kekemelik ile ilgili ön yargılari kirmayi hedefleyen "Gorusme" isimli bir kısa film cektim. Filmi linkten izleyebilirsiniz http://shortbyshort.com/gorusme/

06/03/2018, 11:37

PetraS Kullanıcı şimdilik offline konumundadır
Forum Admini
(06/03/2018, 01:31)mozcan6 demiş ki: Herkese merhaba.Yurt dişinda kekemelik konusunda çalişmalar yaptim ve "Kendine Saygi ve Kekemelik" konulu mastir tezi yazdim. Ayrica kekemelik ile ilgili ön yargılari kirmayi hedefleyen "Gorusme" isimli bir kısa film cektim. Filmi linkten izleyebilirsiniz http://shortbyshort.com/gorusme/

Merhaba,
GÖRÜŞME filmini 2016 yılında 'Kekeme olmak güzeldir' grubunda ilk defa görmüş ve çok beğenmiştim. Maalesef daha sonra internette araya araya bir daha bulamadım.

Yurtdışı derken hangi ülkede okuduğunu söyleyebilir misin?

Senin ve Hakan Kaplan gibilerinin KEKEMELER DERNEĞİ'nin projelerinde çok faydalı olabileceğini düşünüyorum. 
Bu kadar büyük bir espriyle bu kadar yaratıcı bir kişilik ile kekemelere inanılmaz yararınız olacağından eminim.
Almanya'dan selamlar
Petra

#kekelemek #kekemelik #vanriper
06/03/2018, 15:12

KeKeMe_YouTubeR Kullanıcı şimdilik offline konumundadır
Hevesli Üye
**
Nereden: İstanbul
Tabii ki Petra hanım. Yardımlaşmak için elimizden ne geliyorsa yapalım. Artık yeryüzünden kalksın gitsin yok olsun bu kekemelik, tarih olsun.

07/03/2018, 17:42

Hevesli Üye
**
(06/03/2018, 11:37)PetraS demiş ki:
(06/03/2018, 01:31)mozcan6 demiş ki: Herkese merhaba.Yurt dişinda kekemelik konusunda çalişmalar yaptim ve "Kendine Saygi ve Kekemelik" konulu mastir tezi yazdim. Ayrica kekemelik ile ilgili ön yargılari kirmayi hedefleyen "Gorusme" isimli bir kısa film cektim. Filmi linkten izleyebilirsiniz http://shortbyshort.com/gorusme/

Merhaba,
GÖRÜŞME filmini 2016 yılında 'Kekeme olmak güzeldir' grubunda ilk defa görmüş ve çok beğenmiştim. Maalesef daha sonra internette araya araya bir daha bulamadım.

Yurtdışı derken hangi ülkede okuduğunu söyleyebilir misin?

Senin ve Hakan Kaplan gibilerinin KEKEMELER DERNEĞİ'nin projelerinde çok faydalı olabileceğini düşünüyorum. 
Bu kadar büyük bir espriyle bu kadar yaratıcı bir kişilik ile kekemelere inanılmaz yararınız olacağından eminim.
Almanya'dan selamlar
Petra

Petra hanım merhaba. Yurt dışında 10 yıl Belçika Brüksel'de bulundum. Büyükelçiliğe bağlı öğretmen olarak görev yaptım. Daha sonra psikoloji ve eğitim fakültesinde mastır yaptım. Brüksel'de kekemelere yönelik life system isminde bir dernek kurarak kekemelerden oluşan bir tiyatro topluluğu kurdum. Çalışmalarım üniversitelere konu oldu. Şimdi Türkiyede yaşıyorum ve öğretmen olarak Milli Eğitim Bakanlığında çalışıyorum. Belçika'ya yine gidip geliyorum... Ayrıca film ve sinema ile ilgileniyorum sinema yönetmenliği konusunda eğitim aldım.
Söylediğiniz güzel cümleler için teşekkür ederim. İleride yeni projeler düşünüyorum. Olgunlaştığı zaman sizinle paylaşırım.
Selamlar
Mustafa

07/03/2018, 23:18

Hevesli Üye
**
Petra hanım merhaba. Yurt dışında 10 yıl Belçika Brüksel'de bulundum. Büyükelçiliğe bağlı öğretmen olarak görev yaptım. Daha sonra psikoloji ve eğitim fakültesinde mastır yaptım. Brüksel'de kekemelere yönelik life system isminde bir dernek kurarak kekemelerden oluşan bir tiyatro topluluğu kurdum. Çalışmalarım üniversitelere konu oldu. Şimdi Türkiyede yaşıyorum ve öğretmen olarak Milli Eğitim Bakanlığında çalışıyorum. Belçika'ya yine gidip geliyorum... Ayrıca film ve sinema ile ilgileniyorum sinema yönetmenliği konusunda eğitim aldım.
Söylediğiniz güzel cümleler için teşekkür ederim. İleride yeni projeler düşünüyorum. Olgunlaştığı zaman sizinle paylaşırım.
Selamlar
Mustafa

Şu anda bu konuyu okuyanlar
1 Ziyaretçi

« Önceki Konu | Sonraki Konu »

• Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
  • Bu konuya abone ol

İletişim - Arşiv

Türkçe Çeviri: MyBB Grup
Forum Yazılımı: MyBB
Çizgisel Mod
Normal Mod