Kekemelik Forum
Reklam Alanı

avatar Tarih: 06/07/2022, 16:33Sitemize Hoşgeldiniz, Ziyaretçi!
  Şifremi Unuttum?   
Kayıt Ol Sıkça Sorulan Sorular Sosyal Ağlarımız Arama Üye Listesi

Kekemelik Forum Sitesine Hoşgeldiniz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.

Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz;
Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz.
Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
  • Forum Anasayfa
  • Kekemelik Forum
  • Kekemelik ile İlgili Genel Konular
  • Kekemelikle ilgili Düşünceler, Soru ve Cevaplar
  • kekemelik ve çocukluk

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kekemelik ve çocukluk
25/11/2019, 22:56

Misafir34 Kullanıcı şimdilik offline konumundadır
Üye
Nereden: İstanbul
benim düşünceme göre bebekler ve çocuklar büyürken ailesine göre çevresine göre kendi karakterini geliştirir
ancak biz kekemeler bebekken ve çocukken büyürken hem aileden hem çevreden hemde kekemelige göre karakter geliştiriyoruz. bu kekemelige göre geliştirdigimiz karakteri degiştirmek gibi imkanımız var mı
not kekemelige göre karakter bana göre sosyal olamama yalnız kalma istegi kendimizi degersiz olarak görme

26/11/2019, 18:07

koray Uzakta
Süper Moderatör
Nereden: Ankara
Onun için insanlarla sohbet edeceksin,girişken olacaksın ve sosyal olacaksın.Hobi kursları,etkinlikler vb şeylere katılıp kendi karakteri,kişiliğini geliştirebilirsin.Her şey elinde çabalamazsın yerinde sayarsın.Psikoloji,kişisel gelişim kitapları okuyabilirsin.

26/11/2019, 19:00

PetraS Kullanıcı şimdilik offline konumundadır
Forum Admini
(25/11/2019, 22:56)Misafir34 demiş ki: benim düşünceme göre bebekler ve çocuklar büyürken ailesine göre çevresine göre kendi karakterini geliştirir
ancak biz kekemeler bebekken ve çocukken büyürken hem aileden hem çevreden hemde kekemelige göre karakter geliştiriyoruz. bu kekemelige göre geliştirdigimiz karakteri degiştirmek gibi imkanımız var mı
not kekemelige göre karakter bana göre sosyal olamama yalnız kalma istegi kendimizi degersiz olarak görme

Kekemelik çevre, anne babanın tutumu, din ve başka etkenler gibi kişiliği önemli ölçüde etkileyen faktörlerden biridir.
En girişken çocuk bile defalarca alaya maruz kaldı mı artık pes eder ve kekeleyerek konuşmak yerine susmayı yeğler.

Kendi hayatımı göz önüne getirdiğimde hangi kararları kekemeliğe göre aldığımı çok iyi biliyorum.
Sen de kendi geçmişini göz önüne getirip aldığın kararları, yol ayrımlarını tarayarak kekemeliğin ne derece buna etkili olduğunu sorgulayabilir, şimdi de değiştirebilirsin.
Senin tek bir şeye ihtiyacın vardır. O da CESARETtir.
Küçükten başlayarak zora doğru devam et. Göreceksin ki herseye mümkündür. Her zaman kendine bir en kötü hal senaryosu çiz.
Şunu veya bunu yaparsam en kötü durumda ne olabilir diye. 

Eğer en kötü durum, insanların sözünü kesip cümleni tamamlamak ise korkulacak bir şey yoktur. 
Sen onları eğit, sen söz hakkından vazgeçme. Gerekirse onları sustur, de ki cümlemi tamamlayacağım, sabredin.
Dediğim gibi bir avuç cesaretin varsa gerçek karekterini ortaya çıkarırsın.

Başarılar dilerim.

#kekelemek #kekemelik #vanriper

Şu anda bu konuyu okuyanlar
1 Ziyaretçi

« Önceki Konu | Sonraki Konu »

• Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
  • Bu konuya abone ol

İletişim - Arşiv

Türkçe Çeviri: MyBB Grup
Forum Yazılımı: MyBB
Çizgisel Mod
Normal Mod